/ Стрічка новин
 
/ Продукти переробки
 
/ М'ясо та м'ясні продукти
 
/ Субпродукти
 
По-полека с езика, Радане, по-полека! - bpost.bg
               
 Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно) 
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 28.12.2013
               
               
               
Новини про субпродукти, новинки, детальна інформація відносно субпродуктів
Субпродукти
По-полека с езика, Радане, по-полека! - bpost.bg
| bpost.bg „За производството на колбаси се използва месо от едър рогат добитък, свинско месо, сланина, месо от глави на едър рогат добитък и свине, субпродукти, кръв и добавъчни продукти - брашно, нишесте, млечни произведения, яйца, подправки, ... | 
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 28.12.2013
Дивитись всі новини в розділі Субпродукти
		
		
		