/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Масложирова продукція   / Масло вершкове  

Новини про масло вершкове, новинки, детальна інформація відносно масла вершкового

Масло вершкове


Заварна паска тиждень не черствіє - Gazeta.ua



Gazeta.ua
"Доки сходить тісто розтоплюю вершкове масло. Білки відділяю від жовтків. Розтираю жовтки з цукром, білки збиваю з чайною ложкою солі, тоді піна добре триматиметься. В тісто, яке збільшилось вдвічі в об'ємі додаю жовтки, масло, решту муки і ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 13.04.2014




Дивитись всі новини в розділі Масло вершкове