/ Стрічка новин
 
/ Продукти переробки
 
/ Крупи
 
/ Крупа пшоняна
 
Фронтовая «добавка» - Gorod48
               
 Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно) 
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 09.05.2014
               
               
               
Новини про крупи пшоняні, новинки, детальна інформація відносно круп пшоняних
Крупа пшоняна
Фронтовая «добавка» - Gorod48
Gorod48 Перловую крупу хорошенько промывают, варят в подсоленной воде до готовности. В эту кашу добавляют тушенку из говядины, а потом оставляют кастрюлю на краю плиты на некоторое время, чтобы каша «упревала». Перловая крупа должна полностью развариться, «раскрыться», ...  | 
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 09.05.2014
Дивитись всі новини в розділі Крупа пшоняна