- • Борошно амарантове
 - • Борошно вівсяне
 - • Борошно волоського горіха
 - • Борошно гарбузова
 - • Борошно гречане
 - • Борошно житнє
 - • Борошно кукурудзяне
 - • Борошно кунжутна
 - • Борошно лляна
 - • Борошно пшеничне
 - • Борошно рисове
 - • Борошно розторопші
 - • Борошно соєве
 - • Борошно ячмінне
 - • Борошняні суміші
 - • Черемхова борошно
 
/ Стрічка новин
 
/ Продукти переробки
 
/ Борошно
 
/ Борошно гречане
 
Рецепти української кухні - Велика Епоха
               
 Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно) 
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 01.07.2013
               
               
               
Новини про борошно гречане, новинки, детальна інформація відносно борошна гречаного
Борошно гречане
Рецепти української кухні - Велика Епоха
Велика Епоха Візьміть 2 склянки гречаного борошна, 3 склянки води, 2 яйця, 2 цибулини, 100 г сала, сіль за смаком. З борошна води, яєць та солі замісіть тісто. Розкачайте його до товщини близько 1 см та поріжте на квадратики. Покладіть їх в окріп, посоліть і ...  | 
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 01.07.2013
Дивитись всі новини в розділі Борошно гречане