/ Стрічка новин
 
/ Продукти переробки
 
/ М'ясо та м'ясні продукти
 
/ Фарш
 
Рецепт на выходные: лазанья - TUT.BY
               
 Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно) 
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 07.06.2014
               
               
               
Новини про фарш, новинки, детальна інформація відносно фаршу
Фарш
Рецепт на выходные: лазанья - TUT.BY
TUT.BY Шинкуем морковь, лук и сельдерей. В сковородку вливаем масло, нагреваем, бросаем туда нашинкованные овощи и тушим на слабом огне минут 10. Затем добавляем туда фарш и продолжаем тушить минут 5. Вливаем вино. И когда оно испарится, кладем туда нарезанные помидоры.  | 
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 07.06.2014
Дивитись всі новини в розділі Фарш