/ Стрічка новин
 
/ Продукти переробки
 
/ Молоко, молочні продукти
 
/ Сир
 
В чому "смак" закарпатського вівчарства? (ВІДЕО) - Мукачево.нет
               
 Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно) 
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 03.07.2014
               
               
               
Новини про сир, новинки, детальна інформація відносно сиру
Сир
В чому "смак" закарпатського вівчарства? (ВІДЕО) - Мукачево.нет
Мукачево.нет Робота кипить. Їхній день починається о 3 ранку за їхнім часом (о 5 годині київського). Один вівчар заганяє овець, інші – доять. Справа не з легких, потребує спеціальних умінь.Свіже молоко проціджують. З нього потім виготовлятимуть сир та вурду.  | 
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 03.07.2014
Дивитись всі новини в розділі Сир