/ Стрічка новин
 
/ Продукти переробки
 
/ М'ясо та м'ясні продукти
 
/ Фарш
 
Готуємо люля-кебаб - 20 хвилин
               
 Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно) 
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 01.08.2014
               
               
               
Новини про фарш, новинки, детальна інформація відносно фаршу
Фарш
Готуємо люля-кебаб - 20 хвилин
20 хвилин Особливістю приготування люля-кебабів, за словами співрозмовника, є тривале вимішування м'ясного фаршу. Його потрібно ретельно перемішувати для того, щоб зі шматочків м'яса виділився білок і фарш став в'язким і щільним. У такому вигляді він міцно ...  | 
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 01.08.2014
Дивитись всі новини в розділі Фарш