/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ М'ясо та м'ясні продукти
/ М'ясо птиці
Cпоживач: у бульйон не дають лавровий лист, а до м'ясної ... - 20 хвилин
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 06.09.2014
Новини про м'ясо птиці, новинки, детальна інформація відносно м'яса птиці
М'ясо птиці
Cпоживач: у бульйон не дають лавровий лист, а до м'ясної ... - 20 хвилин
20 хвилин Думки, звісно, можуть бути різними, але є правила, яких бажано дотримуватись, - каже ресторатор, шеф-кухар Ігор Клос. - Так, до страв із м'яса птиці додають майоран, шафран, карі, розмарин, базилік – бажано зелений, а не червоний, тим'ян, червоний ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 06.09.2014
Дивитись всі новини в розділі М'ясо птиці