/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Зернові, олійні, бобові   / Ячмінь  

Новини про ячмінь, новинки, детальна інформація відносно ячменю

Ячмінь


Голубці в буряковому листі ніжніші за капустяні - Gazeta.ua



Gazeta.ua
Зараз беру перловку, шліфований ячмінь. Варю кілограм червоної квасолі. У нас її називають "малинка". Окремо — кілограм перловки. На олії роблю багато смажениці із трьох великих цибулин та двох морквин. Додаю туди півкіло меленого м'яса, ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 09.09.2014




Дивитись всі новини в розділі Ячмінь