- • Інжир
- • Абрикоси
- • Авокадо
- • Агрус
- • Айва
- • Алича
- • Ананаси
- • Апельсини
- • Асаї
- • Банани
- • Брусниця
- • Виноград
- • Вишня
- • Глід
- • Горобина
- • Гранат
- • Грейпфрут
- • Груші
- • Диня
- • Журавлина
- • Ківі
- • Кавуни
- • Лайм
- • Лимони
- • Лохина
- • Малина
- • Манго
- • Мандарини
- • Морошка
- • Нектарини
- • Обліпиха
- • Ожина
- • Оливи
- • Персики
- • Полуниця
- • Помело
- • Сливи
- • Смородина
- • Суниця
- • Фініки
- • Фейхоа
- • Хурма
- • Черешня
- • Чорниця
- • Шипшина
- • Яблука
- • Ялівцева ягода
/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Фрукти. Ягоди
/ Смородина
Варим кисель из замороженных ягод - Информационный портал 2x2.su
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 01.01.2015
Новини про смородину, новинки, детальна інформація відносно смородини
Смородина
Варим кисель из замороженных ягод - Информационный портал 2x2.su
Информационный портал 2x2.su Вам понадобится: 1,5 литра воды, 4 ст.л. картофельного товара, 2 стакана замороженных ягод (малина и смородина), 5-6 ст.л. сахара, 1 ч.л. лимонной цедры. Промываем ягоды, кладем их в кастрюлю и заливаем холодной водой, добавляем сахар и лимонную цедру. Ставим кастрюлю ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 01.01.2015
Дивитись всі новини в розділі Смородина