/ Стрічка новин
 
/ Продукти переробки
 
/ Масложирова продукція
 
/ Масло вершкове
 
Все буде смачно: Дима Монатик научился готовить жюльен ... - TV.UA
               
 Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно) 
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 07.02.2015
               
               
               
Новини про масло вершкове, новинки, детальна інформація відносно масла вершкового
Масло вершкове
Все буде смачно: Дима Монатик научился готовить жюльен ... - TV.UA
TV.UA куриное филе – 150 г, шампиньоны – 150 г, лук репчатый – 80 г (для тушения) + 145 г (для бульона), сыр твердый («Гауда») – 60 г, подсолнечное масло (рафинированное) – 15 мл, сливочное масло – 15 г, соль – 10 г (2 ч.л.), лавровый лист – 1 шт., ...  | 
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 07.02.2015
Дивитись всі новини в розділі Масло вершкове