/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Зернові, олійні, бобові   / Борошно  

Новини про борошно, новинки, детальна інформація відносно борошна

Борошно


Пиріг з червоною смородиною - Інформаційний портал MistInfo



Інформаційний портал MistInfo
Для тіста: просійте разом борошно і розпушувач. Додайте масло, цукор, жовтки і цедру, перемішайте виделкою поки тісто не почне збиратися, сформуйте кульку і покладіть в холодильник на 30 хвилин. Розігрійте духовку до 170 градусів.


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 24.07.2013




Дивитись всі новини в розділі Борошно