/ Стрічка новин
 
/ Продукція с / г, сировина
 
/ Гриби
 
Картоплю для грибного капусняку товчуть у пюре - Gazeta.ua (прес-реліз)
               
 Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно) 
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 09.03.2015
               
               
               
Новини про гриби, новинки, детальна інформація відносно грибів
Гриби
Картоплю для грибного капусняку товчуть у пюре - Gazeta.ua (прес-реліз)
Gazeta.ua (прес-реліз) Картоплю для грибного капусняку товчуть у пюре. Коментувати. — У пісний капусняк замість м'яса кладу рибу або гриби, — каже 41-річна Тетяна Волошин із Черкас. — Готую за годину-півтори. І не тільки під час Великого посту. Працює пекарем.  | 
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 09.03.2015
Дивитись всі новини в розділі Гриби