- • Ізоляти, концентрати, текстурати
- • Інша продукція
- • Безалкогольні напої, соки
- • Борошно
- • Кондитерські вироби
- • Консервовані продукти
- • Крахмало-патокової продукції
- • Крупи
- • М'ясо та м'ясні продукти
- • Макаронні вироби
- • Масложирова продукція
- • Молоко, молочні продукти
- • Овочі і фрукти заморожені
- • Овочі та фрукти сушені
- • Продукти швидкого приготування
- • Прянощі, приправи
- • Риба і морепродукти
- • Сіль харчова
- • Снекова продукція
- • Соуси, кетчуп, майонез, пасти
- • Цукор
- • Чай, кава, какао
- • Яєчний порошок, меланж
/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Яєчний порошок, меланж
Секреты свежей пасты: Кристина Меньшикова и Pasta Fresca - Кулинарный портал Gastronom.ru
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 19.03.2015
Новини про яєчний порошок, меланж, новинки, детальна інформація відносно яєчного порошка, меланжу
Яєчний порошок, меланж
Секреты свежей пасты: Кристина Меньшикова и Pasta Fresca - Кулинарный портал Gastronom.ru
Кулинарный портал Gastronom.ru Причём натуральные яйца, конечно, лучше, чем меланж, он же яичный продукт, он же яичный порошок. Сушить пасту со свежими яйцами никто не будет, обычно используется меланж. Чтобы приготовить яйцо высушивается, из него уходит влага, и оно перемалывается в порошок. |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 19.03.2015
Дивитись всі новини в розділі Яєчний порошок, меланж