- • Анатолський огірок
- • Базилік
- • Баклажан
- • Батат
- • Брокколі
- • Брюссельська капуста
- • Буряк
- • Гарбуз
- • Горох
- • Кабачок
- • Капуста білокачанна
- • Капуста червонокачанна
- • Картопля
- • Квасоля
- • Кольрабі
- • Лук
- • Морква
- • Огірок
- • Патисон
- • Пекінська капуста
- • Перець овочевої
- • Петрушка
- • Помідор
- • Ріпа
- • Ревінь
- • Редис
- • Редька
- • Селера
- • Топінамбур
- • Фенхель
- • Хрін
- • Часник
- • Шпинат
- • Щавель
/ Стрічка новин
 
/ Продукція с / г, сировина
 
/ Овочі
 
/ Брокколі
 
Курячі «роли» з брокколі та сиром - Інформаційний портал MistInfo
               
 Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно) 
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 10.04.2013
               
               
               
Новини про брокколі, новинки, детальна інформація відносно брокколі
Брокколі
Курячі «роли» з брокколі та сиром - Інформаційний портал MistInfo
| Інформаційний портал MistInfo Брокколі відварити в підсоленій киплячій воді 3-5 хвилин, відкинути на друшляк. Куряче філе промити і помістити між двома шарами харчової плівки, добре відбити, посолити і поперчити. На край викласти шматочки сиру, на сир брокколі. | 
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 10.04.2013
Дивитись всі новини в розділі Брокколі
		
		
		