/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ М'ясо та м'ясні продукти
/ Яловичина
Як приготувати та правильно їсти хінкалі, - учасник "Пекельної ... - ОГО
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 17.04.2013
Новини про яловичину, новинки, детальна інформація відносно яловичини
Яловичина
Як приготувати та правильно їсти хінкалі, - учасник "Пекельної ... - ОГО
ОГО Яловичина - 70% і свинина - 30%, ріпчаста цибуля, кінза, гострий перець чилі, сіль, чорний перець, кліаві та імеретинський заправ (жовта квітка). Свинину з яловичиною дрібно-дрібно порубати, але можна пропустити і через м'ясорубку. Додати у ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 17.04.2013
Дивитись всі новини в розділі Яловичина