/ Стрічка новин
 
/ Продукти переробки
 
/ Масложирова продукція
 
/ Масло вершкове
 
Торт "Пташине молоко" з ніжним суфле просто тане у роті - Gazeta.ua
               
 Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно) 
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 13.01.2016
               
               
               
Новини про масло вершкове, новинки, детальна інформація відносно масла вершкового
Масло вершкове
Торт "Пташине молоко" з ніжним суфле просто тане у роті - Gazeta.ua
Gazeta.ua Ввести збите вершкове масло. В кінці додати желатин. На дно рознімної форми укласти корж, залити половиною суфле, накрити другим коржем і викласти залишився суфле. Прибрати на холод на 2-3 години. Для глазурі розтопити шоколад у ...  | 
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 13.01.2016
Дивитись всі новини в розділі Масло вершкове