- • Анатолський огірок
- • Базилік
- • Баклажан
- • Батат
- • Брокколі
- • Брюссельська капуста
- • Буряк
- • Гарбуз
- • Горох
- • Кабачок
- • Капуста білокачанна
- • Капуста червонокачанна
- • Картопля
- • Квасоля
- • Кольрабі
- • Лук
- • Морква
- • Огірок
- • Патисон
- • Пекінська капуста
- • Перець овочевої
- • Петрушка
- • Помідор
- • Ріпа
- • Ревінь
- • Редис
- • Редька
- • Селера
- • Топінамбур
- • Фенхель
- • Хрін
- • Часник
- • Шпинат
- • Щавель
/ Стрічка новин
 
/ Продукція с / г, сировина
 
/ Овочі
 
/ Кабачок
 
Главные праздничные блюда - Арсеньевские вести
               
 Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно) 
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 13.01.2016
               
               
               
Новини про кабачки, новинки, детальна інформація відносно кабачків
Кабачок
Главные праздничные блюда - Арсеньевские вести
| Арсеньевские вести 4 грудки (без костей и кожи), луковица – 250 г, 20г сливочного масла, 1 ст.л. раст. или оливкового масла, 3 морковки и 1 кабачок, крупно нарезанных, мелко натертая цедра и сок 1 апельсина и 1 лимона, 4 ст.л. прозрачного меда, 3 ст. л. горчицы, измельченный зубчик чеснока, немножко ... | 
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 13.01.2016
Дивитись всі новини в розділі Кабачок
		
		
		