/ Стрічка новин
 
/ Продукти переробки
 
/ Крупи
 
/ Крупа вівсяна
 
Sourdough taste test: can supermarkets do artisan bread? - The Guardian
               
 Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно) 
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 31.03.2016
               
               
               
Новини про крупи вівсяні, новинки, детальна інформація відносно круп вівсяних
Крупа вівсяна
Sourdough taste test: can supermarkets do artisan bread? - The Guardian
| The Guardian Photograph: Jill Mead for the Guardian. This smells fresh-baked and wholesome, and has a promisingly astringent sourdough aroma. The slices are moist and springy. However, it lacks the large holes you expect in a bread leavened with an energetic yeast ... | 
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 31.03.2016
Дивитись всі новини в розділі Крупа вівсяна
		
		
		