/ Стрічка новин
 
/ Продукти переробки
 
/ М'ясо та м'ясні продукти
 
/ Фарш
 
Мексиканскую кесадилью едят с острой сальсой - Газета.ua
               
 Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно) 
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 26.08.2013
               
               
               
Новини про фарш, новинки, детальна інформація відносно фаршу
Фарш
Мексиканскую кесадилью едят с острой сальсой - Газета.ua
Газета.ua Тортилью сгибаю посередине: на одной половине кладу поджаренный фарш, сверху - тертый сыр. Заворачиваю и поджариваю на растительном масле на сковородке". Так делает со всеми тортильми. Далее готовит сальсу. "К сальсе обычно входит лук, помидоры и кинза (или петрушка).  | 
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 26.08.2013
Дивитись всі новини в розділі Фарш