/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ М'ясо та м'ясні продукти
/ Яловичина
Черкаські шеф-кухарі розкрили всі тонкощі приготування ... - Про все - Черкаси
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 29.04.2016
Новини про яловичину, новинки, детальна інформація відносно яловичини
Яловичина
Черкаські шеф-кухарі розкрили всі тонкощі приготування ... - Про все - Черкаси
Про все - Черкаси Обирайте менш жирну його частину. Для курячого шашлику варто обирати окіст. 2. Щоб перевірити, чи правильно приготований шашлик із яловичини, – розріжте шматок. М'ясо повинне бути злегка рожевим, адже яловичина потребує середнього ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 29.04.2016
Дивитись всі новини в розділі Яловичина