/ Стрічка новин
 
/ Продукти переробки
 
/ Масложирова продукція
 
/ Масло вершкове
 
Качині ніжки тушкують три години в апельсиновому соку - Gazeta.ua
               
 Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно) 
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 16.05.2016
               
               
               
Новини про масло вершкове, новинки, детальна інформація відносно масла вершкового
Масло вершкове
Качині ніжки тушкують три години в апельсиновому соку - Gazeta.ua
Gazeta.ua Автор: Катерина РОМАНЧУК Тушковану качину ніжку розігрівають у духовці перед подачею. Їдять з печеними яблуками та ягідним соусом. — Качині ніжки тушкую в їхньому жирі. Так вони можуть зберігатися два-три місяці, — каже 42 річний Віктор ...  | 
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 16.05.2016
Дивитись всі новини в розділі Масло вершкове