/ Стрічка новин
 
/ Продукти переробки
 
/ Крупи
 
/ Квасоля
 
Тернопільський шеф-кухар переміг на всеукраїнському ... - 20 хвилин
               
 Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно) 
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 07.06.2016
               
               
               
Новини про квасолі, новинки, детальна інформація відносно квасолі
Квасоля
Тернопільський шеф-кухар переміг на всеукраїнському ... - 20 хвилин
20 хвилин Якщо залити буряковим бульйоном овочі, то картопля, морква, квасоля почервоніють. Складність була у тому, щоб зробити бульйон та овочі смачними і подати їх окремо, та ще й вкластися у час. Віталій експериментував, не відразу все виходило.  | 
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 07.06.2016
Дивитись всі новини в розділі Квасоля