/ Стрічка новин
 
/ Продукти переробки
 
/ М'ясо та м'ясні продукти
 
/ Субпродукти
 
Кулинарният Пловдив се разбужда - Dnevnik.bg - Новини, анализи и коментари
               
 Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно) 
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 02.07.2016
               
               
               
Новини про субпродукти, новинки, детальна інформація відносно субпродуктів
Субпродукти
Кулинарният Пловдив се разбужда - Dnevnik.bg - Новини, анализи и коментари
Dnevnik.bg - Новини, анализи и коментари През 30-те и 40-те години на XX век Пловдив се прочува с шкембеджийниците си, раждат се и култовите кръчми "Бумбарника", "Златна круша", "Тихия кът" и много други, които го прославят като център на специалитетите от субпродукти като ...  | 
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 02.07.2016
Дивитись всі новини в розділі Субпродукти