/ Стрічка новин
 
/ Продукти переробки
 
/ Масложирова продукція
 
/ Масло вершкове
 
Вишневий штрудель подають під ванільно-сирним кремом - Gazeta.ua
               
 Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно) 
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 14.07.2016
               
               
               
Новини про масло вершкове, новинки, детальна інформація відносно масла вершкового
Масло вершкове
Вишневий штрудель подають під ванільно-сирним кремом - Gazeta.ua
Gazeta.ua Після кожного разу варто тісто ставити в холодильник на 15-20 хвилин, щоб вершкове масло захололо. Тісто трохи розкачати, в центр викласти вишню (100 г). Скрутити в рулет і випікати в духовці на пергаменті 15-20 хвилин при температурі 200 ...  | 
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 14.07.2016
Дивитись всі новини в розділі Масло вершкове