/ Стрічка новин
 
/ Продукти переробки
 
/ Молоко, молочні продукти
 
/ Вершки
 
У торт-мус додають чотири ложки шампанського - Gazeta.ua
               
 Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно) 
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 20.11.2016
               
               
               
Новини про вершки, новинки, детальна інформація відносно вершків
Вершки
У торт-мус додають чотири ложки шампанського - Gazeta.ua
Gazeta.ua Коли вистигне, збиваю вершки та додаю в мус. Бере ще одну посудину. В ній збиває білки з рештою цукру. — Секрет успіху — правильне змішування. Білки треба збити окремо, щоб стали густі. Тоді додаю півсклянки цукру і знов перемішую.  | 
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 20.11.2016
Дивитись всі новини в розділі Вершки