- • Анатолський огірок
- • Базилік
- • Баклажан
- • Батат
- • Брокколі
- • Брюссельська капуста
- • Буряк
- • Гарбуз
- • Горох
- • Кабачок
- • Капуста білокачанна
- • Капуста червонокачанна
- • Картопля
- • Квасоля
- • Кольрабі
- • Лук
- • Морква
- • Огірок
- • Патисон
- • Пекінська капуста
- • Перець овочевої
- • Петрушка
- • Помідор
- • Ріпа
- • Ревінь
- • Редис
- • Редька
- • Селера
- • Топінамбур
- • Фенхель
- • Хрін
- • Часник
- • Шпинат
- • Щавель
/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Овочі
/ Батат
Вот это да! Рисовые пончики из батата с корицей и сахаром - DELFI.ee
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 23.11.2016
Новини про батат, новинки, детальна інформація відносно батату
Батат
Вот это да! Рисовые пончики из батата с корицей и сахаром - DELFI.ee
DELFI.ee Батат со шкуркой отправьте в духовку на 45 минут при 200 градусах. Затем дайте чуть остыть, почистите и превратите в пюре. Чтобы получилось около 300 граммов пюре. Смешайте муку, сахар, пекарский порошок и добавьте пюре батата. |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 23.11.2016
Дивитись всі новини в розділі Батат