- • Анатолський огірок
- • Базилік
- • Баклажан
- • Батат
- • Брокколі
- • Брюссельська капуста
- • Буряк
- • Гарбуз
- • Горох
- • Кабачок
- • Капуста білокачанна
- • Капуста червонокачанна
- • Картопля
- • Квасоля
- • Кольрабі
- • Лук
- • Морква
- • Огірок
- • Патисон
- • Пекінська капуста
- • Перець овочевої
- • Петрушка
- • Помідор
- • Ріпа
- • Ревінь
- • Редис
- • Редька
- • Селера
- • Топінамбур
- • Фенхель
- • Хрін
- • Часник
- • Шпинат
- • Щавель
/ Стрічка новин
 
/ Продукція с / г, сировина
 
/ Овочі
 
/ Петрушка
 
Все кухни мира. Шотландия - газета "Ока-инфо"
               
 Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно) 
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 13.09.2013
               
               
               
Новини про петрушку, новинки, детальна інформація відносно петрушки
Петрушка
Все кухни мира. Шотландия - газета "Ока-инфо"
| газета "Ока-инфо" Вам потребуются - на 8 порций: курица (1,5 - 2 кг), 1 луковица, 10 крупных стеблей лука-порея, 1 лавровый лист, 1 веточка тимьяна, 2 стебля сельдерея, 6 зёрен чёрного перца, большая горсть очищенного от косточек чернослива, вода, 2-3 веточки петрушки. Треска с горчицей. Разогреть ... | 
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 13.09.2013
Дивитись всі новини в розділі Петрушка
		
		
		