/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Зернові, олійні, бобові   / Борошно  

Новини про борошно, новинки, детальна інформація відносно борошна

Борошно


Гульчехра – ніжна курочка по-узбецьки, приготовлена в сметані й ... - Сайт "Є"



Сайт "Є"
Страва виходить соковитою, насиченою, із ніжним молочним присмаком. Дуже смачно їсти її з вареним рисом. Обов'язково потрібно покласти спеції і часник. А для того, щоб соус вийшов густішим, додають борошно. Спробуйте гульчехру – це ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 14.01.2017




Дивитись всі новини в розділі Борошно