/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Зернові, олійні, бобові   / Борошно  

Новини про борошно, новинки, детальна інформація відносно борошна

Борошно


Кухня вихідного дня. Різдвяний штоллен від Любові Біріної ... - Вікна online



Вікна online
Класичний рецепт дрезденського штоллена такий: 750 г борошна, 125 г цукру, 250 мл молока, 350 г масла, 80 г дріжджів, 2 ч.л. цукру, 1 пакетик ванільного цукру, 150 г коричневих родзинок, 150 г жовтих родзинок, 150 г родзинок-”коринки”, 6 ст. л.


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 15.01.2017




Дивитись всі новини в розділі Борошно