/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Масложирова продукція
/ Маргарин
У харчовій промисловості доречне часткове обмеження застосування пальмової олії - експерт - УНН
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 24.01.2017
Новини про маргарин, новинки, детальна інформація відносно маргарину
Маргарин
У харчовій промисловості доречне часткове обмеження застосування пальмової олії - експерт - УНН
УНН тому що, якщо обмежити використання пальмової олії то виробники постануть перед проблемою чим замінювати пальмову олію. Ніхто замінювати пальмову олію вершковим маслом, дорогим у порівнянні, не буде. Почнуть замінювати маргарином або кулінарними жирами ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 24.01.2017
Дивитись всі новини в розділі Маргарин