/ Стрічка новин
 
/ Продукти переробки
 
/ Молоко, молочні продукти
 
/ Йогурт
 
Йогуртовый торт от Самвела Адамяна и Натальи Левензон (рецепт) - TV.UA
               
 Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно) 
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 28.02.2017
               
               
               
Новини про йогурт, новинки, детальна інформація відносно йогурта
Йогурт
Йогуртовый торт от Самвела Адамяна и Натальи Левензон (рецепт) - TV.UA
TV.UA Белки – 57 г;; Сахар – 14 г;; Миндальная мука– 28 г ;; Кокосовая стружка – 12 г;; Сахарная пудра – 43 г. Для йогуртового мусса: Желатин – 7 г (замочить в 35 мл воды);; Йогурт персиковый –217 мл;; Абрикосовый джем – 25 г;; Сливки растительного происхождения 30% – 108 мл. Для крема:.  | 
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 28.02.2017
Дивитись всі новини в розділі Йогурт