/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Гриби
Готуємо смачні й корисні страви з грибів - Львівська Газета
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 27.04.2017
Новини про гриби, новинки, детальна інформація відносно грибів
Гриби
Готуємо смачні й корисні страви з грибів - Львівська Газета
Львівська Газета М'якоть грибів містить кальцій, йод, калій і залізо, біотин, тіамін (за змістом їх можна порівняти з пшеничним хлібом і капустою, а також квасолею). Гливи можна вживати в різному вигляді: тушкованому, вареному, смаженому. Досить часто їх ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 27.04.2017
Дивитись всі новини в розділі Гриби