/ Стрічка новин
 
/ Продукти переробки
 
/ Консервовані продукти
 
/ Грибна консервація
 
Тернополяни, будьте обачними вживаючи рибу! - Новости Тернополя
               
 Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно) 
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 08.06.2017
               
               
               
Новини про грибну консервація, новинки, детальна інформація відносно грибної консервації
Грибна консервація
Тернополяни, будьте обачними вживаючи рибу! - Новости Тернополя
Новости Тернополя В останні роки відзначають тенденцію до зростання захворюваності на ботулізм, що обумовлено зростаючими темпами і стихійністю консервування різноманітних видів продуктів у домашніх умовах. ... Джерелами отруєння є наступні продукти: грибні консерви ...  | 
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 08.06.2017
Дивитись всі новини в розділі Грибна консервація