- • Ірегі
- • Борошно
- • Вика
- • Висівки
- • Гірчиця біла
- • Гірчиця жовта
- • Гірчиця чорна
- • Горох жовтий
- • Горох зелений
- • Гречка біла
- • Гречка сира / гречка
- • Гречка смажена
- • Добрива
- • Еспарцет
- • Жито / жито
- • Засоби захисту рослин
- • Квасоля
- • Коріандр
- • Кукурудза
- • Кукурудза цукрова
- • Льон / льон
- • Люпин
- • Люцерна
- • Мак
- • Макуха олійних культур
- • Насіння гарбуза
- • Нут
- • Овес
- • Перловка
- • Посівний матеріал
- • Просо жовте
- • Просо червоне
- • Пшениця
- • Пшоно
- • Ріпак
- • Расторопша
- • Соняшник кондитерський
- • Соняшник олійний
- • Сорго біле
- • Сорго червоне
- • Сочевиця
- • Соя
- • Тритикале
- • Ячка
- • Ячмінь
- • Ячмінь пивоварний
/ Стрічка новин
 
/ Продукція с / г, сировина
 
/ Зернові, олійні, бобові
 
/ Ячмінь
 
Як розпізнати добре віскі? Поради відомого франківця - Веб-сайт МІСТО
               
 Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно) 
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 19.06.2017
               
               
               
Новини про ячмінь, новинки, детальна інформація відносно ячменю
Ячмінь
Як розпізнати добре віскі? Поради відомого франківця - Веб-сайт МІСТО
| Веб-сайт МІСТО Річ у тім, що на острові немає дерев, тож ячмінь для віскі сушать за допомогою вогню, розпаленого торфом, який і спричиняє потім своєрідний смак. Також у цьому віскі присутній легкий присмак йоду: недарма колись напій використовували з ... | 
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 19.06.2017
Дивитись всі новини в розділі Ячмінь
		
		
		