/ Стрічка новин
 
/ Продукти переробки
 
/ М'ясо та м'ясні продукти
 
/ Яловичина
 
В Україні збільшується виробництво м'яса - Хрещатик
               
 Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно) 
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 24.09.2013
               
               
               
Новини про яловичину, новинки, детальна інформація відносно яловичини
Яловичина
В Україні збільшується виробництво м'яса - Хрещатик
Хрещатик «Структура споживання м'яса у нинішньому році виглядає наступним чином: м'ясо птиці – 45 % (раціональний рівень 20 %), свинина – 42 % (34 % - раціональний рівень), яловичина – 13 % (при раціональному рівні 39 %)», - зазначив директор ...  | 
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 24.09.2013
Дивитись всі новини в розділі Яловичина