/ Стрічка новин
 
/ Продукти переробки
 
/ Масложирова продукція
 
/ Масло вершкове
 
Риба по-французьки у білому соусі - Інформаційний портал MistInfo
               
 Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно) 
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 17.05.2013
               
               
               
Новини про масло вершкове, новинки, детальна інформація відносно масла вершкового
Масло вершкове
Риба по-французьки у білому соусі - Інформаційний портал MistInfo
Інформаційний портал MistInfo 11. Робимо заправку. Збиваємо один жовток, доливаємо молоко або вершки, перемішуємо з "розтопленим" вершковим маслом. Все обережно вводимо в соус. 12. Викладаємо на порційні тарілки рибу, зверху кладемо печериці, поруч - картоплю.  | 
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 17.05.2013
Дивитись всі новини в розділі Масло вершкове