/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Масложирова продукція
/ Масло вершкове
Риба по-французьки у білому соусі - Інформаційний портал MistInfo
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 17.05.2013
Новини про масло вершкове, новинки, детальна інформація відносно масла вершкового
Масло вершкове
Риба по-французьки у білому соусі - Інформаційний портал MistInfo
Інформаційний портал MistInfo 11. Робимо заправку. Збиваємо один жовток, доливаємо молоко або вершки, перемішуємо з "розтопленим" вершковим маслом. Все обережно вводимо в соус. 12. Викладаємо на порційні тарілки рибу, зверху кладемо печериці, поруч - картоплю. |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 17.05.2013
Дивитись всі новини в розділі Масло вершкове