/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ М'ясо та м'ясні продукти
/ Фарш
Перець половинками, фарширований та запечений в духовці - Сайт "Є"
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 10.09.2017
Новини про фарш, новинки, детальна інформація відносно фаршу
Фарш
Перець половинками, фарширований та запечений в духовці - Сайт "Є"
Сайт "Є" Такі перчини виглядають дуже естетично на святковому столі. Вони чудово тримають форму та не розлазяться, при цьому залишаються м'якенькими та соковитими. Фото: автора. Перець стає ніжним та м'яким, а фарш – дуже соковитим. Перець половинками ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 10.09.2017
Дивитись всі новини в розділі Фарш