/ Стрічка новин
 
/ Продукти переробки
 
/ М'ясо та м'ясні продукти
 
/ М'ясо птиці
 
Качку по-пекінськи маринують у меду 12 годин - Gazeta.ua
               
 Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно) 
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 06.11.2017
               
               
               
Новини про м'ясо птиці, новинки, детальна інформація відносно м'яса птиці
М'ясо птиці
Качку по-пекінськи маринують у меду 12 годин - Gazeta.ua
Gazeta.ua Ставить на 10–12 год. на піднос, щоб з птиці стікала рідина. Натирає качку 2 ст. л. меду й залишає маринуватися ... Щоб м'ясо було нежирне, поливаю цитрусовим соусом, — каже Христина Дашко. Миє дві качині грудки. Посипає 0,5 ч. л. солі та на ...  | 
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 06.11.2017
Дивитись всі новини в розділі М'ясо птиці