/ Стрічка новин
 
/ Продукція с / г, сировина
 
/ Гриби
 
Подільський борщ готують із печеними буряками - Gazeta.ua
               
 Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно) 
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 22.01.2018
               
               
               
Новини про гриби, новинки, детальна інформація відносно грибів
Гриби
Подільський борщ готують із печеними буряками - Gazeta.ua
| Gazeta.ua Перед подачею вушка кладуть у миску та заливають гарячим борщем. Їдять зі сметаною та часниковими пампушками. — Подільський борщ із вушками роблять із білих грибів та на буряковому квасі. Нарізують буряк кружальцями і заквашують на три дні у питній ... | 
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 22.01.2018
Дивитись всі новини в розділі Гриби
		
		
		