- • Анатолський огірок
- • Базилік
- • Баклажан
- • Батат
- • Брокколі
- • Брюссельська капуста
- • Буряк
- • Гарбуз
- • Горох
- • Кабачок
- • Капуста білокачанна
- • Капуста червонокачанна
- • Картопля
- • Квасоля
- • Кольрабі
- • Лук
- • Морква
- • Огірок
- • Патисон
- • Пекінська капуста
- • Перець овочевої
- • Петрушка
- • Помідор
- • Ріпа
- • Ревінь
- • Редис
- • Редька
- • Селера
- • Топінамбур
- • Фенхель
- • Хрін
- • Часник
- • Шпинат
- • Щавель
/ Стрічка новин
 
/ Продукція с / г, сировина
 
/ Овочі
 
/ Базилік
 
Сиг в лаваше - Аргументы и факты
               
 Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно) 
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 25.01.2018
               
               
               
Новини про базилік, новинки, детальна інформація відносно базиліка
Базилік
Сиг в лаваше - Аргументы и факты
| Аргументы и факты Сиг зачистить от косточек, разделить на 2 филейные части. 2. Одну часть обвалять в муке и обжарить на сковородке. 3. Выложить на половину лаваша, посыпать приправами (цитрон, нане, сушеный базилик), посолить, поперчить, завернуть в лаваш, выложить в сковородку и запечь в течение 10-12 минут. 4 ... | 
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 25.01.2018
Дивитись всі новини в розділі Базилік
		
		
		