- • Анатолський огірок
- • Базилік
- • Баклажан
- • Батат
- • Брокколі
- • Брюссельська капуста
- • Буряк
- • Гарбуз
- • Горох
- • Кабачок
- • Капуста білокачанна
- • Капуста червонокачанна
- • Картопля
- • Квасоля
- • Кольрабі
- • Лук
- • Морква
- • Огірок
- • Патисон
- • Пекінська капуста
- • Перець овочевої
- • Петрушка
- • Помідор
- • Ріпа
- • Ревінь
- • Редис
- • Редька
- • Селера
- • Топінамбур
- • Фенхель
- • Хрін
- • Часник
- • Шпинат
- • Щавель
/ Стрічка новин
 
/ Продукція с / г, сировина
 
/ Овочі
 
/ Кабачок
 
О да, еда! Что вкусного приготовить в Великий пост - РИА Новости
               
 Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно) 
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 25.02.2018
               
               
               
Новини про кабачки, новинки, детальна інформація відносно кабачків
Кабачок
О да, еда! Что вкусного приготовить в Великий пост - РИА Новости
| РИА Новости В ее версию этого блюда обычно входят небольшой кабачок, красный болгарский перец, соль, перец, сушеные травы, растительное масло. Перец нарезается дольками, кабачок — колечками. Сковороду-гриль (или обычную) разогревают, добавляя растительное масло. Овощи обжаривают с двух сторон, посыпают ... | 
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 25.02.2018
Дивитись всі новини в розділі Кабачок
		
		
		