/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Масложирова продукція   / Масло вершкове  

Новини про масло вершкове, новинки, детальна інформація відносно масла вершкового

Масло вершкове


Курячий суп з галушками - Інформаційний портал MistInfo



Інформаційний портал MistInfo
Приготуємо галушки. Білок яйця відокремлюємо від жовтка і збиваємо з дрібкою солі в міцну піну. Жовток розтираємо з м'яким вершковим маслом. Поступово додаємо молоко і борошно та все перемішуємо до утворення гладкого, не рідкого тіста.


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 08.10.2013




Дивитись всі новини в розділі Масло вершкове