/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Масложирова продукція
/ Масло вершкове
Курячий суп з галушками - Інформаційний портал MistInfo
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 08.10.2013
Новини про масло вершкове, новинки, детальна інформація відносно масла вершкового
Масло вершкове
Курячий суп з галушками - Інформаційний портал MistInfo
Інформаційний портал MistInfo Приготуємо галушки. Білок яйця відокремлюємо від жовтка і збиваємо з дрібкою солі в міцну піну. Жовток розтираємо з м'яким вершковим маслом. Поступово додаємо молоко і борошно та все перемішуємо до утворення гладкого, не рідкого тіста. |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 08.10.2013
Дивитись всі новини в розділі Масло вершкове