/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ М'ясо та м'ясні продукти
/ М'ясо птиці
Як зварити прозорий холодець на Великдень - Сегодня
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 02.04.2018
Новини про м'ясо птиці, новинки, детальна інформація відносно м'яса птиці
М'ясо птиці
Як зварити прозорий холодець на Великдень - Сегодня
Сегодня Щоб м'ясний бульйон вийшов прозорим, перед початком готування м'ясо потрібно ретельно промити і замочити в холодній воді на 3-5 годин, повністю опустивши м'ясо в воду. Після замочування м'ясо потрібно знову промити, а частини з шкірками поскоблити ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 02.04.2018
Дивитись всі новини в розділі М'ясо птиці