- • Анатолський огірок
- • Базилік
- • Баклажан
- • Батат
- • Брокколі
- • Брюссельська капуста
- • Буряк
- • Гарбуз
- • Горох
- • Кабачок
- • Капуста білокачанна
- • Капуста червонокачанна
- • Картопля
- • Квасоля
- • Кольрабі
- • Лук
- • Морква
- • Огірок
- • Патисон
- • Пекінська капуста
- • Перець овочевої
- • Петрушка
- • Помідор
- • Ріпа
- • Ревінь
- • Редис
- • Редька
- • Селера
- • Топінамбур
- • Фенхель
- • Хрін
- • Часник
- • Шпинат
- • Щавель
/ Стрічка новин
 
/ Продукція с / г, сировина
 
/ Овочі
 
/ Редис
 
Смажена редиска: авторський рецепт Асмік Гаспарян - Сегодня
               
 Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно) 
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 29.05.2018
               
               
               
Новини про редиску, новинки, детальна інформація відносно редиски
Редис
Смажена редиска: авторський рецепт Асмік Гаспарян - Сегодня
| Сегодня Підсмажте на олії бекон, цибулю і редис протягом 10 хвилин, періодично помішуючи. Приготуйте соус: покладіть до сотейника з розігрітою олією сушений орегано, подрібнений часник, сіль і чорний мелений перець. Додайте нарізані кубиком молоду ріпчасту ... | 
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 29.05.2018
Дивитись всі новини в розділі Редис
		
		
		