- • Анатолський огірок
- • Базилік
- • Баклажан
- • Батат
- • Брокколі
- • Брюссельська капуста
- • Буряк
- • Гарбуз
- • Горох
- • Кабачок
- • Капуста білокачанна
- • Капуста червонокачанна
- • Картопля
- • Квасоля
- • Кольрабі
- • Лук
- • Морква
- • Огірок
- • Патисон
- • Пекінська капуста
- • Перець овочевої
- • Петрушка
- • Помідор
- • Ріпа
- • Ревінь
- • Редис
- • Редька
- • Селера
- • Топінамбур
- • Фенхель
- • Хрін
- • Часник
- • Шпинат
- • Щавель
/ Стрічка новин
 
/ Продукція с / г, сировина
 
/ Овочі
 
/ Картопля
 
Крохмаль, за який організм скаже "дякую" - Новини від ТСН
               
 Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно) 
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 06.06.2018
               
               
               
Новини про картоплю, новинки, детальна інформація відносно картоплі
Картопля
Крохмаль, за який організм скаже "дякую" - Новини від ТСН
| Новини від ТСН Тип III (RS III) — ретроградний крохмаль, що утворюється, коли відварюють та охолоджують продукти, які містять суміш крохмалів, наприклад, варена та охолоджена картопля, каші, макарони. Тип IV (RS IV) — хімічно або фізично модифікований, ... | 
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 06.06.2018
Дивитись всі новини в розділі Картопля
		
		
		