- • Інжир
- • Абрикоси
- • Авокадо
- • Агрус
- • Айва
- • Алича
- • Ананаси
- • Апельсини
- • Асаї
- • Банани
- • Брусниця
- • Виноград
- • Вишня
- • Глід
- • Горобина
- • Гранат
- • Грейпфрут
- • Груші
- • Диня
- • Журавлина
- • Ківі
- • Кавуни
- • Лайм
- • Лимони
- • Лохина
- • Малина
- • Манго
- • Мандарини
- • Морошка
- • Нектарини
- • Обліпиха
- • Ожина
- • Оливи
- • Персики
- • Полуниця
- • Помело
- • Сливи
- • Смородина
- • Суниця
- • Фініки
- • Фейхоа
- • Хурма
- • Черешня
- • Чорниця
- • Шипшина
- • Яблука
- • Ялівцева ягода
/ Стрічка новин
 
/ Продукція с / г, сировина
 
/ Фрукти. Ягоди
 
/ Апельсини
 
Чим корисні апельсини: коментарі дієтологів - УНІАН
               
 Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно) 
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 01.02.2018
               
               
               
Новини про апельсини, новинки, детальна інформація відносно апельсинів
Апельсини
Чим корисні апельсини: коментарі дієтологів - УНІАН
| УНІАН У плодах апельсина міститься до 13 % Цукрів, до 2-3 % лимонної кислоти, вітаміни С (до 65 мг %), В1, В2, В6, Р, провітамін А, пектинові й азотисті речовини, вуглеводи, клітковина, зола, фітонциди, мінеральні речовини (калій - 197 мг %, фосфор, ... | 
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 01.02.2018
Дивитись всі новини в розділі Апельсини
		
		
		