/ Стрічка новин
 
/ Продукти переробки
 
/ М'ясо та м'ясні продукти
 
/ М'ясо птиці
 
Аргінін: що це таке і навіщо його додають у дієту - Znaj.ua
               
 Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно) 
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 05.10.2018
               
               
               
Новини про м'ясо птиці, новинки, детальна інформація відносно м'яса птиці
М'ясо птиці
Аргінін: що це таке і навіщо його додають у дієту - Znaj.ua
Znaj.ua Кращим джерелом аргініну вважається біле м'ясо, а особливо грудка індички — 16,207 р в одній чашці. Курка містить 2,790 г аргініну в одній чашці. Одна порція свинячої корейки містить 2,661 г аргініну. В півкіло яловичини міститься 4,131 г ...  | 
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 05.10.2018
Дивитись всі новини в розділі М'ясо птиці