/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Молоко, молочні продукти
/ Молочний жир
Новий крок у покращенні цінності туші » Журнал - Аграрний тиждень
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 03.04.2019
Новини про молочний жир, новинки, детальна інформація відносно молочного жиру
Молочний жир
Новий крок у покращенні цінності туші » Журнал - Аграрний тиждень
Аграрний тиждень
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно) Селекція всіх порід свиней спрямована на поліпшення м'ясних якостей: зниження товщини шпику, кількості сала в туші та збільшення кількості м'язової ...
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 03.04.2019
Дивитись всі новини в розділі Молочний жир