/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Масложирова продукція
/ Масло вершкове
Автентичні закарпатські страви “Капуста по-коложварськи” та ... - Сайт телекомпании "Ривне 1"
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 22.11.2013
Новини про масло вершкове, новинки, детальна інформація відносно масла вершкового
Масло вершкове
Автентичні закарпатські страви “Капуста по-коложварськи” та ... - Сайт телекомпании "Ривне 1"
Сайт телекомпании "Ривне 1" В змащеній вершковим маслом пошарово викласти капусту (1\2 частину) ребра, рис (1/2 частину), капусту, тонкий шар сметани, рис, капуста і знову сметану. Долити небагато води або бульйону. Помістити в духовку розігріту до 190-200 градусів ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 22.11.2013
Дивитись всі новини в розділі Масло вершкове